Updates

Campina Energie

Campina Energie is een Kempense coöperatie die in maart 2015 werd opgericht. De coöperatie wil burgers samenbrengen om te investeren in hernieuwbare energie en energiebesparing in de Kempen. Door te streven naar een klimaat-neutrale regio wordt de Kempen minder afhankelijk van dure, geïmporteerde energie. Op die manier versterkt Campina Energie de economische slagkracht van de regio.

meer weten

Zonnepanelen voor VIBO De Ring

Op 1 september 2020 met de start van het nieuwe schooljaar, begon ook onze zonnepaneelinstallatie op VIBO De Ring met het produceren van elektriciteit.
150 zonnepanelen met een totaalvermogen van 46,5 kWp, zorgen voor een opbrengst van 45000 kWh elektriciteit. Een besparing van 7,68 ton CO2 op jaarbasis en goed voor het jaarverbruik van een 15-tal gezinnen.

meer weten

Wees slim. Investeer in hernieuwbare energie.

Hoe vennoot worden?
Investeer mee!

Meer info? Contacteer ons

Contacteer ons

Campona Gie

Gie Campo was huiscartoonist van de voormalige Gazet van Turnhout, een online krant met nieuws over Turnhout en de regio. Hij volgt nog steeds de lokale actualiteit op de voet en verwerkt die met een kwinkslag in zijn tekeningen.
Ook de opstart van Campina Energie was voor Gie de aanleiding van een reeks 'vernieuwende concepten' voor hernieuwbare energie. Energie waar je die niet zou verwachten ...

© Campina Energie
website|FABRIEK81